Правила за доставка и връщане

Ако имате въпроси, свързани с доставката

Можете да ни откриете на телефон 02/ 44 56 999 през работното ни време, а извън него можете да ни пишете чрез контактната форма в сайта. Ще ви отговорим при първа възможност.

 

Правила за доставка

Доставки се извършват за територията на градовете Бургас и Варна (както и съставните квартали). След всяка направена поръчка, до 30 минути (в работното ни време) наш оператор ще се свърже с вас, за да потвърди поръчката и да уговорите доставка в удобно за вас време за доставка.

Доставката ще се извърши директно до вашия адрес от наш куриер, който ще ви предупреди отново по телефон около 10-15 минути преди доставката.

Екипът на produkti.bg винаги се старае да достави продуктите с максималното възможно качество и при спазване на всички санитарни и хигиенни изисквания.

 

Време за доставка

Поръчки, направени до 13:00 часа се доставят до посочения адрес в рамките на същия ден. Поръчки, направени след 13:00 часа се доставят до обяд на следващия ден. Във всички случаи ние ще се свържем с вас, за да определим удобно за вас време за доставка.

Доставки в неделя не се извършват.

 

Цени на доставка за Бургас, Варна и съставните квартали

Към момента няма ограничение за минимална поръчка. Всеки новорегистриран клиент ще получи също така и безплатна доставка за първата си направена поръчка! За целта просто трябва да регистрирате профил в сайта си и да въведете код за отстъпка "novklient" преди да финализирате поръчката си. Ако имате въпроси просто ни се обадете на 02/ 44 56 999 и ще ви обясним как ще получите отстъпката.

Основната цена за доставка на територията на град Бургас и град Варна е 4.20 лева, а за поръчки над 80 лева доставката е безплатна.

Доставки над 25 килограма се доставят само до партерен етаж, а при невъзможност да ги качите сами, моля да заявите това обстоятелство още след създаване на поръчката на тел. 02/ 44 56 999

 

Могат ли да липсват продукти от поръчката?

В случай на изчерпани продукти, ние ви уведомяваме по телефон (а когато това е невъзможно - по имейл), за да вземете решение относно последващи действия. Можете да изберете между замяна на продукта със сходен на него или възстановяване на стойността му.

Сайтът и системата ни обновяват постоянно наличностите на различните продукти. Въпреки това до момента на пакетиране на пратката, е възможно част от продуктите да бъдат изчерпани, тъй като присъстват в поръчки на други клиенти, които могат да бъдат заплатени преди вашата. Правим всичко възможно да намалим до минимум възможността за липсващи продукти и задължително ще бъдете уведомени преди доставка, ако някой продукт е бил изчерпан.

 

Възстановяване на суми към клиентите

Възстановяването на суми към клиентите може да се осъществи след тяхно съгласие по един от двата начина – превод по банков път или чрез издаване на код за отстъпка, който ще се приспадне от следващата ви поръчка. Кодът за отстъпка е безсрочен. Преводи по банков път на суми под 3 лева се правят само по изключение и след изрично одобрение от наша страна.

Задължително условие за извършване на банков превод е да предоставите данни на валидна банкова сметка в писмен вид на имейл info@produkti.bg. Необходими са само Титуляр и IBAN номер на сметка.

 

Рекламации и връщане на стока

Имате право да прегледате поръчката си при доставка. При установено несъответствие в количеството или качеството на продуктите молим да се свържете незабавно с нас, за да разрешим проблема.

Ако има продукт извън срок на годност към момента на доставката, просто ни изпратете негова снимка на  info@produkti.bg или чрез viber на 0883210600 в рамките на 1 час от доставката. Ние ще ви възстановим стойността по един от описаните в предишната секция начини.

За рекламации и връщане на стока се прилагат Общите условия за използване на produkti.bg. Необходимо е да запазите документа за доставката и да се свържете с нас не по късно от 12:00 ч. на следващия ден за рекламации и не по-късно от 1 час след доставката за продукти с изтекъл срок на годност към момента на доставка.

 

Други уточнения

Следва да имате предвид, че снимките към продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между снимката и описанието на продукта, като в този случай определящо е основното описание на продукта. Възможно е по независещи от produkti.bg причини да няма наличност от поръчана от Вас стока. Ако не желаете заместващ продукт, ще ви бъде възстановена сумата по правила, описани по-горе в секция Възстановяване на суми към клиентите

За всички останали случаи важат Общите условия за използване на produkti.bg.

Можете да се свържете с нас на 02/ 44 56 999 или чрез контактната форма в сайта.