За нас

За нас

Produkti.bg е платформа за онлайн търговия, предоставяща възможност за закупуване на хранителни стоки и продукти с доставка до дома. В съвременния свят все повече започваме да ценим времето си и да се стремим да го пестим, така че да можем да отделим възможно най-голяма част от него на важните за нас неща. Това е и мисията на Produkti.bg. Вече не е нужно да излизаш от вкъщи, за да напазаруваш. С няколко клика можеш да получиш желаните от теб продукти от удобството на дивана в хола. Без опашки в магазина, в дъжд и пек, без загуба на време!

В сайта ще откриете богат асортимент от храни от първа необходимост (месо, млечни продукти, хлебни изделия, варива, пакетирани стоки и др.), вино, бира и безалкохолни напитки, по нещо за душата (сладкиши, захарни изделия и др.), почистващи препарати и средства за лична хигиена, стоки за бебето и детето. За ваше удобство и улеснение, непрестанно проучваме предпочитанията на клиентите си, така че да ви предоставим възможност за покупка в нашия онлайн магазин на най-търсените и желани продукти.

Екипът ни работи неуморно, за да ви предостави качествени продукти и отлично обслужване. Нашите оператори с усмивка ще отговорят на въпросите ви по телефон, чат или на електронната ни поща. Желаем ви приятно пазаруване!